SNY

SNY

Anotace: Pravy vyznam znam jen ja a jeden clovek,ale kouknete:)

Ty jsi sen,který se mi zdál,
Nejsi ten,za kterého Tě mám.
Cítím,to někde v hloubi své mysli,
Prosím,neříkej mi nesmysly.

Prosím,nenech mě lámat si hlavu,
odpověz na to,co si pořád kladu.
Nikde o Tobě záznam mění,
Myslíš,že lži nám život změní?

Proč k některým jevům vysvětlení není?
Snad tím,že to jev není.

Sny jsou slazená sůl,která mate chutí,
proč nás sny k zamyšlení nutí?
Věříme ve sny,protože ztrácíme naději,
žijeme život,který se nemění.

Ty jsi sen,který musí skončit,
protože nemá děj,něco si nalháváme….
Tím snem prohráváme…
Nedostáváme za hru žádnej bod,
Tak prosím….STOP!
Autor Dušekteráztroskotává, 10.01.2009
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Filková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

lež do lásky nepatří...je dýkou co jí zabíjí...

10.01.2009 23:34:00 | Filková

Panečku, hezká báseň, zaujal mne její úderný konec :)

10.01.2009 21:57:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí