Ztracená

Ztracená

Anotace: rychlovka, která musela ven, jinak by se ztratila bůh ví kde...

spadla mi do srdce
snad ještě orosená z nebes
a tvářila se,že chce ochutnat si svět

já bláhová, v podivném snění
pustila ji a prosila hvězdy o zpáteční jízdenku
jen a jen pro ni

vyšla si do ulic
z vesela a pěkně rázně

„jsem láska“
motala se a zpívala si serenádu
„jsem láska“
a tančila vzduchem
a z výšek záviděla stromům,
že umí z jara kvést

… a řvala jak na lesy
„jsem láska!“
a jaro přišlo o pár týdnů dřív
a šlo i procesí
vlídnost a snění, i fůra smíchu
a slzy s velkou šampuskou
závist se svědomím hádali se tiše
a nenávist kdesi vzadu, za zády
pevně stiskla dýku!

ztratila se…

a snad pro tu lásku k stromům
už se mi nikdy nevrátila domů!
Autor Kačís, 10.01.2009
Přečteno 296x
Tipy 14
Poslední tipující: 6thSun, Markéta Hl., Holis, labuť, Filková, Mbonita, Kapka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře, že nezapadla v zapomnění...

11.01.2009 07:23:00 | labuť

to je prostě... nádherný... čte se to samo ... krásně zní v uších i v srdci.

10.01.2009 23:32:00 | Filková

Moc hezké!

10.01.2009 22:28:00 | Kapka

...zajímavé

10.01.2009 22:14:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí