Krok vdál

Krok vdál

Anotace: chci někam daleko pryč od svého bytí, daleko pryč od tohodle podivného žití

chci teď někam daleko jít,
někam daleko pryč,
daleko pryč od svého bytí,
daleko pryč od tohodle podivného žití

nebrat si nic s sebou,
vzpomínky tu zamknout,
ať zničí je čas,
ať pohltí je prach

chci zapomenout na všechna milující slova,
vždyť byla to stejně jen pouhá slova,
city ve mě za čas přebolí,
silnějším se možná stanu,
život žít znovu začnu

chci napsat nový scénář svého bytí
a poznat nové herce, kteří kolem mě žijí
Autor MartinK, 10.01.2009
Přečteno 277x
Tipy 6
Poslední tipující: Prokešová, Zdenek, Filková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tlustá čára, nádech výdech...a nevnímat jak to bolí...

10.01.2009 23:38:00 | Filková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí