Absurdně

Absurdně

Anotace: .

Krčím se při zemi
Bojím se pádu
Najednou ze stropu
Přebíráš vládu

Se všemi tvářemi
Tolik moc cítím
Absurdní zdá se mi
Smířit se s bytím

Do kapsy spadly mi
Zrcadla střepy
Pověz mi, řekni mi
Jsi vážně tak slepý?

Pověz mi, řekni mi
Jsem já ta slepá?
Do kapsy spadly mi
Jen prázdná léta
Autor anilwap, 11.01.2009
Přečteno 280x
Tipy 5
Poslední tipující: Agniezka, Vladimír P., labuť, 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí