blázinec

blázinec

Anotace: ,,,

Vzbuzen nocí
v lůžku z klecí
polekán
přestal jsem věřit
v člověka
kolem cvoci
jako mloci
voči kulí
kopají se do bambulí
Vzbuzen ráno
z lustru lano
čerstvě odřízlí
pláště bílý jak motýli
lítaj kolem a jsou zlí
Autor zenge, 11.01.2009
Přečteno 266x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Zdenek, Kapka, Zasr. romantik, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí