Věrná

Věrná

Anotace: Mysleli jste si,že tam to slovo bude?;o)Je to trochu složitější,ale kdo pochopí procitne..

Naproti se tyčí knihovna
je to jako šlápnout do neznáma.
Ačkoli předloze si věrně podobna
sychravá už bývají rána.
Tak rámě nabídnu té první,
jež jeví zájem.
Procházka po Nábřeží Kapitána Jaroše
Tak přijde věrna procházce rájem.
Je věrnost co k věrnosti se sčítá.
Ta samá byla-li soudná
křídla má - nelítá!
Do neznáma věrně podobna předloze.
A v té knihovně je pramen - chápeš?

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 27.09.2005
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí