Kamenný Anděl

Kamenný Anděl

Anotace: heh xD troška ulet.

Jsem kamenej anděl proč je kolem mě tma
koukám na vaše duše a ty tam stojíš bezejmená
Stojíš a pláčeš,tvá duše umírá
neplakej jdu k tobě obejmu tě
Jsem kamenej anděl a vidím jen tvou tvář
stojíš tu u mě a prohlížíš si moje tělo
jsem kamenej anděl a přesto pláču
nad tvou duší rozervanou
pojď ke mě a objemu tě
jsem dábel sám a ty stojíš a třeseš se
mý poskoci se k tobě blíží vidíš je?
ja směji se tvému srdci slabému
tak utíkej máš poslední šanci
jsem ďábel ne tvůj otec
tak utíkej
prochazís uličkou a já jsem ti v patách jako tvůj stín
vidím tě celou rozechvělou a ty se jen ohližíš
mě neuvidíš
jsem v tvé duši jsem sám ďábel.
Autor Akanishi, 11.01.2009
Přečteno 357x
Tipy 6
Poslední tipující: Kyška, Bíša, found, Nimo, brooklyn
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé, líbí se mi to :)

24.09.2012 19:58:42 | Charnel

Zajímavé :)

13.01.2009 16:33:00 | Nimo

skoro jak písňový text

11.01.2009 15:49:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí