Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: na Silvestr strávený s přáteli

Cesta daleko vede,
kam asi nás zaveze?

Že by zpátky domů?

Já bych nadále zůstala,
v té krásné chatičce,
daleko od civilizace.

Cítění vůně praskajícího
dřeva v krbu,
hraní Star Lairu,
vaření,
slyšet smích přátel,
zklamání z fotek /dotyčný ví/
oslavování Nového roku,
připíjení tlapolepem, /pikao/
dětským šampusem...

Krásné to
vzpomínky jsou,
doufám,
že příští rok
se zopakujou
Autor Lenullinka, 11.01.2009
Přečteno 494x
Tipy 10
Poslední tipující: NikitaNikaT., carodejka, padající do neznáma, Lilly Lightová, Bíša, Vlk v rouše
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky jsi vse popsala, urcite ten novy rok bude pro Tebe stastny.

27.01.2009 23:59:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí