Hvězda

Hvězda

Anotace: ...

Z nebe na zem padala hvězda co zářivá dřív byla
a lidé dívali se na ni, každý si něco přál,
asi se na noční obloze dost pevně nedržela
a každý k ní svůj zrak i přání upíral.

Každý doufal, že se mu přání splní,
vždyť když padá hvězda, máš si něco přát,
komu ale patříla, že na světě neměl stání,
nebo nevěděl, že se zánikem hvězdy i jeho život začne zhasínat?

Každý máme na nebi jen jednu svojí hvězdu,
a ta když spadne, vezme si sebou krutou daň,
proto chraňme ji, ať nám dál ukazuje cestu,
a nebere naději v život sebou... bůhví kam...
Autor Nekonečnost, 27.09.2005
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí