Dětský křik

Dětský křik

Anotace: Dětský křik

V temném lese
Za jasných nočních dnů
Kdy příroda mlhou pokryta jest
Jako kdyby mlha znázorňovala její dech

Je možné slyšet dětský křik
A dětský pláč

Vždy když člověk vstoupí do lesa
A nečistou duši má
Tak mlha začne být zlá

Vždy když člověk vstoupí do lesa
A nekalé úmysly má
Tak lesem nese se dětský křik a pláč

Jen dobrý člověk
Který nezkaženou duši má
A myšlenky nekalé
Před branou lesní zahodí

Jen ten změní křik v smích
Pouze ten přežije v temném lese
Za jasných nočních dnů
Autor pyromanOV, 11.01.2009
Přečteno 329x
Tipy 4
Poslední tipující: kikis, Holis, Kapka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Les je strasne zvlastni misto... plne tajemstvi a krasnych obrazu a zvuku...

11.01.2009 22:01:00 | pyromanOV

...víš,že jsem to v mládí parkrát zažil,ale šel jsem dál

11.01.2009 21:55:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí