Rouzeržání

Rouzeržání

Anotace: houpy hou

Rez si ržá
Žárlí žár
Střeží střenka
ostrost
pestřce opodál

Uplakaná
upla pozornost
na žhnoucí zář
Kouká
kterak koukol sžírá
rudě rozžhavená tvář

Po požáru
popožene žnec kosou
kloudně
ženu vyplašenou
bosou
co soudného slova z ní
nevyloudí…

Hoře Hořce
hořce se hrouží
do břízy hřív
Říhl si řezbář Říha
pod pohořím
hříšně dřív..

Len lne
k lenoščině lůnu
Tlupa hlupců
lupou tupí
papírovou kunu

Lampa lumpům slouží
k oblouzení lůzy
Hledík hltá sličné Líze
rozhalenost blůzy

Luzná Líza
slinou
splila plytké
slizounovy sliby
Hledík hledí
hledat
ledabylé chyby….

Rdousí
rozmařilého routa
Rdí se zkušeně
rdoušený
naposled zasněný
odkudsi z kouta…

Rmoutí ruce
rukavic pouta…
Autor zvířenka, 12.01.2009
Přečteno 251x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí