Hadí

Hadí

Anotace: Maryška II..

Uvařím Ti hade dnes
kobrovou polívku -
budou v ní samý príma jedy
Ještě horkou si ji sněz!

Možná sedíme tu spolu
naposledy….

Brejlovče prohnaný
co já s Tebou všechno prožila
Když topili jsme spolu Moranu…
Když hladili jsme myší plyš…
Když na hvězdy jsem s Tebou
Brejlila….

Ale teď už zmiz!
Odplaz se!
Sic po Tvojí kůži skočím!

Páchám bohulibý zločin
Stojím tu sama svůdně
v krajtovém prádle spodním
A mhouřím slastně oči….

Je to věru záhada.
Jak had může vyzrát na hada.

Já už vyzrála.
Mambička černá
s jazýčkem ostrým
s Moranou v boji
obstála…
Autor zvířenka, 12.01.2009
Přečteno 257x
Tipy 6
Poslední tipující: kouzelníček, Zasr. romantik, Tacca, Kapka, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvíře zvířený....hadice,...bez šlaušků:-)Každopádně na mně bacha....cháchá..
Díky...

13.01.2009 01:51:00 | zvířenka

Ty seš zvíře, ne zvířenka. Dobrý. ST.
(nebo had či hadice?)

13.01.2009 01:04:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí