A z popelnice někdo vybírá vyblitý štěstí.

A z popelnice někdo vybírá vyblitý štěstí.

Anotace: Napsáno na základě vyprávění jedné slečny, trochu zmatený proud myšlenek v jediné otázce.

Lásko, nevíš
co my tady vlastně děláme, co pohledáváme
na tom prašivým světě, kterej přetýká chlastem
a plastem a politickým balastem a hodil nás do vody hned po
narození, i když jsme řvali, že jsme si to nevybrali,
a každý nový rozednění bylo jen kapkou do kapek
moře stereotypu, sem tam ty pomíjivý slasti, záchranný masti
na srdce, když jsme vytáhli do hospody a zapomněli na
celou tu šedivou bublinu kolem nás a v nás a potom
jsme zapomněli i na to, že jsme zapomněli, a byli jsme zaseklí v nicotě,
prázdnotě, tak svobodné a bezúčelné a bezútěšné dokud nám nezačalo
být zle a dokud jsi nepozvracel tu blonďatou holku, která
na tebe dělala oči, a dokud
jsi nepomočil ten černej sváteční památeční oblek co visel na zdi
a nevypálil do ní obrovskej flek a potom jsme museli zdrhat a tys
něco mumlal a hnal ses k volantu, že jako budeš řídit, a při
couvání jsi to napálil do jednoho fordu a cestou jsme
přejeli pár ptáčat a možná i zatoulaný psy a když
jsme zastavili u nádraží, poblils mi rameno a usnul a já jsem otevřela dveře a šla zase
na třetí kolej.
Autor zkřivylzup, 12.01.2009
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen, páááááááá, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..jsou takové dny....&

12.01.2009 13:55:00 | páááááááá

Psát umíš, ale...proč tolik bezútěšného (v tvém věku, nebo právě proto?)

12.01.2009 12:31:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí