Motto, anotace a epilog mého života

Motto, anotace a epilog mého života

Anotace: ...

Jako duše bez těla se takřka snižuji
Sněží na cestě bez oken a beze jména
Nic nečekám a vlastně očekávám víc než kdykoliv
Téměř starý rozumprd si sedá do svého křesla
Natahuje nohy a tiše čeká na svůj okamžik
Vodopády slov a kapky moudrosti
Beze smyslu hledající nejvyšší ideál
Tak tedy přidávám a motor se zčista a jasna zadře

Motto:
Jde o to, abys poznal sám sebe a ne o to,
aby tě poznali druzí

Nekousej příteli
To je jen tvá kniha, kterou musíš přečíst
Následuje zmatek a vztek a místo bolesti jen ticho
Vyskakuji tedy z vlaku, nemám sílu sedět
Nemám zákonitě sílu vracet a zvracet do prázdna
Jenže je mi smutněji než dřív
Po ubíhající krajině a kráse cílové stanice
Opravdově čisté vlastní nitro

Anotace:
Nenech sám sebe vydírat svými city,
vše je o svobodě vlastního rozhodnutí

Jen bolestí lze živit naději a sílu dojet vlak,
který jakoby již dávno zmizel za zatáčkou v mlze
Strojvůdce počká
Jaký má smysl jet s prázdnou a tichou soupravou?
Klap, klap, klap
Už ho slyším jak přijíždí
Jsem tak strašlivě unavený a chce se mi spát
Jenže smích už došel a to výše uvedené ticho se dá krájet

Epilog:
K zbláznění miluji, odpouštím sobě i tobě…
a v podobenství této lásky se definitivně s pláčem rozpouštím
Autor Petr Miroslav, 12.01.2009
Přečteno 571x
Tipy 22
Poslední tipující: Tacca, Marfuša, Jaromila, AlenaMarieK, Holis, okapovaroura, Kristine Clary-Aldringen, Lota, Mbonita, páááááááá, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... náš svět se řídí námi
a zajde koncem naší existence ..

***- ... tak proč se divit
když vije nahrob jiným ... pohřební věnce ...

egoisté si to užívaj´...
trpí dvakrát, - projekcí své sebelítosti na pozadí toho co necítí a přesto způsobují ... "

a dilemata ... jen početní úkol o dvou neznámých ...
nic osobního ...

*

26.02.2009 01:30:00 | HarryHH

*t*

12.02.2009 20:59:00 | Jaromila

Hledejme východ ze slepé uličky. Není řečeno, že lidský genius jej nemůže najít.

12.01.2009 18:26:00 | Lota

Text ..jest malé zjevení..líbí se mi velmi svým netradičním pojetím,členěním a slovními obraty
ST

12.01.2009 14:24:00 | Mbonita

..jak se vyznat v druhých..když sám v sobě vyznat..tak těžké..moc zaujalo..obzvlášť to..nechat se vydírat vlastními city..jak dobře znám..opravdu pozoruhodné dílko

12.01.2009 13:50:00 | páááááááá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí