u Matějků

u Matějků

Anotace: ..

V Budějkách u Matějků
zapálím klejku
po třech vodkách
možná potkám
starou partu
u těch stolů
z umakartu.

Mariáš a kostky
šestnáctpade v banku
ještě nejsme trosky
co maj na kahánku.

Ještě dnes jak včera
nám občas stojí péra
chuť žít je snad větší
než náš výměr důchodu
hospody nás léčí
máme na to metodu
žádnou z klonu ovci
jsme jen šťastní vdovci
co maj holý řitě
trochu bordel v bytě
máme radost v žíle
žijem ledabyle...
Autor zenge, 12.01.2009
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Suprovka!

15.01.2009 18:38:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí