Přece abys byla lehká

Přece abys byla lehká

Anotace: rychlost života je obdivuhodná..

Lecjací lehcí blázni
tu bloudí kolem
podléhám bázni
z odkvetlých děsů
zaplétám se v mnohém
ale hlavně do závěsů

Leckdo by s nimi
rozkvetl do bezvědomí
uprostřed horké zimy
rozkvetl a uhnil záhy
nedostihvší trochu vláhy

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸
"U šálku ranní kávy
si o tom popovídáme zlato
až budeš dost velká
seškrábnu z tvého kvítku
přebytečné bláto."

¸Přece abys byla lehká¸
Autor slečna Nefertiti, 12.01.2009
Přečteno 245x
Tipy 13
Poslední tipující: motáček, Markéta Hl., NikitaNikaT., jedam, Holis, Isobel, enigman, hanele m., labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lehkost bytí to je príma věc, ale jen pokud nejde o optický klam...
Tahel báseň se mi moc líbí:)

05.02.2009 10:37:00 | motáček

S lehkostí nic nepřehánět... jistá břemená zůstávají napořád...

21.01.2009 06:23:00 | NikitaNikaT.

Obdivuhodná i tvá báseň se mi zdá..

13.01.2009 15:15:00 | Isobel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí