Poslední I.

Poslední I.

Anotace: Všichni jednou odejdou... prosim o komentar.

Propustku do pekel
Dostala jsi do ruky
Vzala sis jí do ruky
Propustka do pekel
Vrhla ti kostky
Se Smrti hrála Vkostky

Jeden panák
Druhej panák
Už nejde počítat je
Co to tam je??
Ty ptáš se mě??
To není pro mě
To je pro tebe
Odvoz tvůj
Vrah tvůj
Smrt je tu pro tebe.

Bránila ses tomu
Chtěla jsi domu
Vzala sis propustku
A to bez odpustku
Smrtka čekala tam na tebe
A všichni zůstali tu bez tebe
Proč si tam zůstala
A všechno opustila

Stačilo jenom zatočit
Nalevo
Napravo
Stačilo jenom zatočit

Propustku do pekel
Dostala jsi do ruky
Vzala sis jí do ruky
Propustka do pekel
Vrhla ti kostky
Se Smrti hrála Vkostky

Teď zkalil se mi zrak
A támhle je drak
Nebo je to jenom mrak
Byl to jeho frak??
Přišlas ke mně
Přisedlas ke mně
Byl to sen nebo ne
Proč si tam odešla
Tam kam nechce nikdo jít
Mě se z toho chce už blít
Proč si sakra odešla

Nejsi hráč
Tak proč se smrtí sis hrála
Bylas rváč
Tak proč jsi jí tak lehce podlehla
Byla jsem
A už nejsem
Nebo to byl jen sen

Ne sen to nebyl
Přece nejsem debil
Ty si odešla
A já nešla
Kdybych měla odvahu
Už párkrát sem mohla vyjít z hradu
Zůstalo mi jen pár šrámů
Vnější už skoro zmizely
Znám pár dalších pojmů
I ty bez dojmu zmizely

Nejsi jediná kdo tam šel
I jiná bohužel
To na silnici vzdala
A ty za ní ses vydala??
Co nám to děláte
Že takhle bouráte.
Je vám tam líp??
Snad je tam alej Lip
Žádný silnice
A nemocnice.

Propustky do pekel
pěknej to kekel
Autor Gejblik, 12.01.2009
Přečteno 318x
Tipy 5
Poslední tipující: bettuš, ShootingS, LaBiL
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi velmi pěkné...nemám slov...je to přesné...

23.02.2009 13:12:00 | bettuš

ST! perfekt...

15.01.2009 09:49:00 | ShootingS

Jo nemám slof je to ted užasný :)

15.01.2009 07:23:00 | LaBiL

Zazpíval bych si :) je to moc dobré ale. já bych to zkrátil neopakoval pro lidi s pamětí to bije do očí:D ne nechci tomu nic upírat ,nemám na to nárok :) líbí ..

12.01.2009 21:54:00 | LaBiL

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí