Ztracen v cestě

Ztracen v cestě

Anotace: O tom, co potká každého z nás...

Čistá noc, je jasno a měsíc svítí na cestu nám dvou,
Jdeme, jen bůhví kam a proč,
Všude kolem stromy, náhrobky a červeň svíček,
Jdeme, vůle táhne nás dál.

Mezi stromy světlo proniká,
Jasný, krásný hlas v uších zní,
Teď se nám už krásně dýchá i polyká,
Levitujem spolu nad zemí.
Autor saintojimmo, 12.01.2009
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: kikis, Chancer
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm..potká to každého z nás..jdu přemejšlet, takže další bezesná noc :-D
Na levitování já ***ám..já chci astrálně cestovat!

12.01.2009 21:31:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí