Cesta za tebou

Cesta za tebou

Anotace: ....casting crowns.......

Šálu utaženou kolem krku
rytmus železa v kolech vlaku
za okny krajina z abstraktních obrazů
jehličky na skle
prsty stírám námrazu
na stříbře času hlídám minuty
zatím jsme sami - já i ty.

Čepici pletenou, horký dech
čekání v kupé, čekání na schodech
na zádech v tašce svůj malý svět
srdce nedočkavé
začíná vyvádět.

Skvrny na betonu
nádražní haly
písnička z ampliónu
za okny noc
krčí rameny.

V obláčcích dechu malovaná na skle
vitráž mrazivá ve svých obrazech
hladí odrazy v objetí oblé
rozpouští se teplem jako v nárazech.

Čas se rozsypal nám pod nohama
a měsíc sleduje bílý v úplňku
jak lásce nikdy není zima
jak tvoří v bouři vzpomínku...
Autor Verena, 12.01.2009
Přečteno 284x
Tipy 25
Poslední tipující: Churry, NikitaNikaT., Raduzk, okapovaroura, Holis, labuť, Psavec, Tacca, Mbonita, spare, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné zastavení u Tebe!

13.01.2009 12:39:00 | labuť

Hezká básnička.

13.01.2009 10:45:00 | Psavec

..hezky napsáno..:-))

13.01.2009 10:10:00 | Tacca

Čas se rozsypal nám pod nohama... a roboti dodávají KUA (se omlouvám ale sou to tvoji roboti, u mne se takhle nevyjadřujou :o)

12.01.2009 23:14:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí