Břehy jedné řeky

Břehy jedné řeky

Anotace: naivní

*

Dám ti lásku, vracej zpátky,
zbývá nám jen život krátký,

dej mi něhu, vrátím péči,
poraněná srdce léčí,

jen láska nás napraví,
jde tu vážně o zdraví.

My patříme duší k sobě,
věrný buď, já budu tobě,

neporaň mé duše cit,
spolu budem šťastně žít,

jsme dva břehy jedné řeky,
naše láska přečká věky.

*

*
Autor Jaromila, 12.01.2009
Přečteno 299x
Tipy 16
Poslední tipující: Bíša, okapovaroura, Holis, labuť, WAYWARD, Květka Š., Psavec, enigman, NikitaNikaT., Kapka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...najivní,ale za ST

13.01.2009 10:57:00 | WAYWARD

Krásně napsáno,moc krásně.

13.01.2009 10:47:00 | Květka Š.

Jakoby vzdáleni a přitem blízko... prvá věta, která mne napadla...

13.01.2009 06:50:00 | NikitaNikaT.

Asi velká láska...Přeju.

13.01.2009 00:31:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí