Zklamání

Zklamání

Anotace: věňováno kamarádce, která mě zklamala.... a od které bych to nikdy nečekala

Zklamání je horší nežli zlost
a tys mě zklamala... zklamala strašně moc,
já se k tobě nechci stavět zády,
to se přeci nedělá mezi kamarády,
mezi kamarády se ale nedělá spousta věcí,
vždycky uvěřím a všechno jsou jen keci, keci, keci...

Jsem až tak naivní, když chci věřit kamarádům?
Ne? Tak proč se nevyhnu těm věčným pádům...?
A ty vždycky přijdou později, a nebo brzy,
ale čím dýl, tak o to víc to potom mrzí,
z očí mi teď padají po tváři slzy plné soli,
proč to zklamání tak strašně, strašně bolí...?
Autor Nekonečnost, 27.09.2005
Přečteno 631x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

zklamání vždycky strašně bolí a svým kamarádům by měl člověk věřit i přeš ty četmé pády a že sem jich už pěknejch pár zažila a přesto věřím dál a teď je jich čím dál tím míň, zůstavají ti pravý přátelé

28.09.2005 09:13:00 | Melfëa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí