Martinovi

Martinovi

Anotace: Martinovi, který to vážně udělal.

Martinovi

Temná noc a kovový šramot
Oblékl sis černý oblek
a pár lesklých tmavých bot

Jsi tak blízko jen sám sobě
K svému nebi stoupáš
Uděláš to pro ně obě?
Pouze sebe právě znáš.

Krásný výhled z vrchu máš
Studňou jsi dnes naposled
Co nám z sebe ještě dáš?
Dopis, krok a dlouhý let.

Bylo to tak, jak jsi chtěl?
Vidíš už pláč všech svých dam?
Koho dojme osud těl?

Plán tvůj vděčně přebírám...

Temná noc a kovový šramot
Slyší vítr taky kvílet?
V mrazu stírám jeho pot
Mám tu sukni...chtěl ji vidět
A pár lesklých tamvých bot.

Jsem tak blízko pořád tobě
Vím, že ty bys za to stál
Stojím tu v té noční době...
To ne, promiň, já jdu dál
Autor Katyně, 13.01.2009
Přečteno 313x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD, m-maybe, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...se uestéčkuju

04.08.2009 11:39:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí