Muž v černém

Muž v černém

Anotace: noční hlavou občas prožene se a zvíří vše co doposud klidné bylo....

Sbírka: Zokadooka

Podkovy nočního spřežení
klapou po zmuchlané přikrývce
dlažby spícího jitra
…Spěchají rozplynout se
v oslnivém zlatě
zapomnění....

Měkounká ouška
holčičího snění
V osidla smutku
opatrnost tiše mění...

Libý každý šelest
každé horké spiknutí

Černý jezdec
Tajné rozechvění
Naschvál opomíjené
Zaškobrtnutí

Krásný volný pád…

Oči zakrývá si
Když žene se
do zpěněného moře
Jen se nechat nést
Nechat vlny slaně
kolébat

Blahou nevědomost hostí
"Ta,co často s větrem cválá"

Pavučinou obestřel
Ozvěnu praskotu
neúnavných těl…

Podmanitel kostí
Autor zvířenka, 13.01.2009
Přečteno 305x
Tipy 7
Poslední tipující: kouzelníček, Doradan, Psavec, Tacca, enigman, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá báseňka.

13.01.2009 10:55:00 | Psavec

Zvláštně hezká, nebo hezky zvláštní báseň.

13.01.2009 00:45:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí