Svět ....

Svět ....

Anotace: ... a naše svoboda ...

*

Často na něj nadávám, ale co s tím
když jinej k žití tu zatím nikdo nenašel …

když i mravenci již dávno rezignovali
a ty by to mohlo daleko víc srát
makat takovejch milionů let
na hromádkách jehličí a jinýho bordelu
ze kterýho si staví příbytky
ve kterým vypiplávaj´potomstvo¨,
který nemá na vybranou nic jinýho
než, že bude další miliony let
dělat s největší pravděpodobností
lautr to samý.

Často je lituju,
tak jako vyšší druh lituje ty
který se někde zasekli
a nemaj´například plat ředitele
pořádný auto, šukavou sekretářku
a ani pořádný parohy …. …
na který by byl každej nimrod hrdej,
ale který vám na druhý straně zase
nedovolí vcházet do vlastního bytu
hlavním vchodem, ale pouze garáží

Ten Svět je vůbec poslední dobou
nějakej divnej,
když si představím
do čeho jsem se narodil,
a co se z toho pak vyvrbilo

první co mě docela namíchlo
bylo, že mě pořád odstavovali od žrádla
a co byl vrchol, nesměl jsem se z toho mála
ani svobodně posrat
to bylo hned tfůůůj,
to nesmíš
ty bakaný chlapečku …
kdepak mám vařešku
… a nezůstalo jen u slov

už dávno tehdy jsem měl chuť
Vám všem říct od plic
abyste s tím buzerováním šli někam
že jsem svobodný a jedinečný tvor
který už teď kráčí svou cestou

neuměl jsem tehdy mluvit,
jinak byste totiž,
již dávno věděli
že jednou se k tomu vrátím,...

a poseru se ..,
kdy se mi bude chtít,
navzdory Vám, ...
i těm pitomým mravencům …

*

*

----------------------------------------------

*

Comment Alci, .... k dílu "Svět je okoukanej"

*

.
Autor HarryHH, 13.01.2009
Přečteno 322x
Tipy 26
Poslední tipující: Michal Kvido, Holis, Pokusný králík s melounovou náplní, Alci, /cnz/, Severka, janewe, Aťan, Psavec, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Safra tak ten je boží, asi tam v půlce sem zjistila že mám u čtení otevřenou hubu. Ách. ST :)

14.01.2009 17:07:00 | Pokusný králík s melounovou náplní

...je to tak, jenže je to občas mazec nejít v davu se sklopenou hlavou, nebýt ovcí ve stádě vedené jakýmsi "pasáčkem", ale určitě to za to stojí !!!

14.01.2009 12:00:00 | Alci

No comment :-)

13.01.2009 13:11:00 | Levandule

Fuck yeaaah !!!

13.01.2009 12:18:00 | 6thSun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí