Hrobníkova milá

Hrobníkova milá

Anotace: černý humor

Hrobníkova okna svítí do noci
jeho milá se v nich svléká
hrobník z toho dostal komoci
milá se své lásky leká.

Půjdeme má milá na hřbitov
pořád mě tam něco táhne
zaplakat si jdeme na svůj rov
jen ať si smrt na nás sáhne.

Ať si sáhne možná že už sáhla
vždyť to je ta naše milá
nehrozí že by nám zahla
ona jediná nám zbyla.

Hrobníkova okna svítí do kraje
kdo se to v nich tuží
uteče prý ten kdo vyhraje
hrobníkova milá svléká kůži.
Autor Skalsky Pavel, 13.01.2009
Přečteno 244x
Tipy 3
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí