Nikdy, někdy, navždy…

Nikdy, někdy, navždy…

Anotace: Nevim co sem napsat. Snad jedine že tohle to sem napsala v autobuse do mobilu, tak nevim. prosim o komentar.

Oni přijdou,
Jen tak se na nás kouknou
A pak nám ani neřeknou,
Kam jdou.
A prostě odejdou,
Nás naposledy obejmou.
Nevíme co je tam,
Ani co je klam.
Třeba přejdou
A pak jednou
V někom je najdeme
Ale nikdy nezapomeneme
For ever
Autor Gejblik, 13.01.2009
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: Doradan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí