Nehybný pohyb citu

Nehybný pohyb citu

Anotace: ... tak nějak

Před deštěm schovat se v moři
zezadu pohlédnout do očí
myšlenkami stínat hlavy
stropy padající k nebi
...tvé druhotné potřeby

Přeplněné vákuum
vyhloubené jámy
oční jamky na brýlích
hrot kruhu
... tvého bludu

Diazepam pro hladové
kalorická tíseň
plíseň
hnije
tuková tkáň prachu
...mého strachu

Tříska pod kůrou stromů
utíkat spět
vracet se vpřed
opustit svět
...bez tebe!
pro sebe
Autor F50.8, 13.01.2009
Přečteno 270x
Tipy 6
Poslední tipující: 6thSun, WAYWARD, jedam, Noc17, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To jsem ráda, že právě ty :-)

23.01.2009 00:16:00 | F50.8

...ten závěr chápu

22.01.2009 23:09:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí