Padá štěstí...

Padá štěstí...

Anotace: ...

Padá štěstí do louk plané věty,
stříbrem soli květy pozlatí.
Co trácelo se před mnoha sty lety,
dnes nachází svatí,nesvatí.

Stejným deštěm jenž plétal i loni
kapky s vínem sitě pavučin,
kvetly v zemi za dusotu koní,
lehce jejich píseň zazvučí.

Opar spánku číhá snem na lovu,
kdy probudí zpět oči nesmělé.
Mine sto let a dalších tisíc k tomu,
skončil pátek,na to neděle.

Ztratil zítřek svou dřívější stopu,
ve své dlani četl uzdraven.
Tempo volí svou si mírnou notu,
necítí už tolik unaven,

se svým štěstím,které kape z nebe,
se svou láskou dveře otevře.
A v nich vidím nás dva vedle sebe,
co jedí svůj život bez pepře.
Autor Zdenek, 13.01.2009
Přečteno 289x
Tipy 17
Poslední tipující: Quigleika, Holis, bejbyyyy, Květka Š., Tacca, labuť, Psavec, WAYWARD, zenge, Kristine Clary-Aldringen, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná,moc...

14.01.2009 10:51:00 | Květka Š.

Moc se povedla.

13.01.2009 21:32:00 | Psavec

...jo,dobrý

13.01.2009 21:28:00 | WAYWARD

jako od Nerudy:)dobrý!

13.01.2009 21:22:00 | zenge

Je to krásný text
jako luxusní víno..

13.01.2009 19:58:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí