Tam za vodou v rákosí

Tam za vodou v rákosí

Anotace: ...

Tam za vodou v rákosí
šmírák se ukrývá.
Tam za vodou v rákosí
triedr v dlaních má.

Tam za vodou v rákosí
dívky bez plavek jsou.
Tam za vodou v rákosí
smočit postavy lepé jdou.

Tam za vodou v rákosí
jejich těla jen kůže halí.
Tam za vodou v rákosí
voda chladí, slunce pálí.

Tam za vodou v rákosí
odlesk skla muže zradí.
Tam za vodou v rákosí
úchyl holkám vadí.

Tam za vodou v rákosí
v dračice se promění.
Tam za vodou v rákosí
čumendu pěstmi odmění.

Tam za vodou v rákosí
chudák domů běží nahý.
Tam za vodou v rákosí
rozbily mu aparát drahý.

Tam za vodou v rákosí
děvčata však jedno netuší.
Tam za vodou v rákosí
je nás totiž mnohem víc …
Autor Modrý Adept, 28.09.2005
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kuk! Stále na stejnou notu a vyčetla jsem, že ve dvou stále táhnete to...tak to má být alespoň máte zahřátý byt..Ahojky Vy dva...

29.09.2005 08:49:00 | Hančí

:-) No jo, jen si tak trochu šmírnout!!!

28.09.2005 14:44:00 | Keilanne

pěkná, teda už se nebudu chodit koupat jen tak bez plavek :-)))

28.09.2005 09:05:00 | Melfëa

Ahojík.I vy jedni.

28.09.2005 08:42:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí