Na ničem jiném nezáleží

Na ničem jiném nezáleží

Anotace: O lásce, o snech, o zimě... a o upírech

Vodka zmražená v led
Sněží
Jen my dva a andělé na bílých loukách
Ochránci ztracených

Nehledáme cestu zpět
Jak lákavý je chladný klid
Chvějící se namodralé rty
Ticho a smích

Má hvězda v černém plášti
Tak chladná a jemná na dotyk
Příliš opravdové, neměnné jsou mé city…
V třpytivé krajině snů

Cokoli chceš
Vše pro jiskřičky v dychtivých očích
Andělé mávají křídly, zakrývajíc svou tvář
Jen my dva… nebo snad jeden?

Spalována plameny v mrazivé noci
Odplouvajíc po rudé řece
Dávám se ti, beze zbytku
Má spáso, mé prokletí

Od svítání k temnotám, od života ke smrti
Jak sladké je probuzení v tvé náruči
Ovečka a vlk
Spolu na věčnost… v třpytivé krajině snů
Autor Katrin Hyperlogia., 13.01.2009
Přečteno 331x
Tipy 6
Poslední tipující: Vlk v rouše, kikis, Charibeja, Lilly Lightová, Holis, DeathStar
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Psáno podivnou krásou - silným prvkem ...

15.02.2009 12:25:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí