Maryška

Maryška

Anotace: Přijmete pozvání na čaj nebo kávu???? :-)

Sbírka: Zokadooka

Nasypu Ti neřáde
Do čaje trochu smilu
Protože stále nechápeš
že naše láska
je souznění
že má to svoji sílu
Však kazí to
jen Tvé blouznění….

Když smil nezabere,
zkusím potměchuť
a třeba do kávy..
Já potměšilá Maryšina dcera
co vždy svou kapku jedu
někde v skrytu..
Když nehne s Tebou ani o píď
-aspoň třeba pobaví….

Když ani jedno,
ani druhé
Mám v kapse trumf
a eso v rukávě..
Hleď..laskavec a svízel přítula…
Ne k čaji ani ke kávě…
Ale rovnou do polštáře Ti zašiju…
Co ty na to?…
Stále chladné oči?
Mlčení?
Že najednou máš nutkání na močení?
Anebo ještě hůře?

Co dodat k této pitné kůře…
Výsledky budou jistě zajímavé..

Smil,Laskavec i Potměchuť
Jsou zcela projímavé…
Autor zvířenka, 14.01.2009
Přečteno 351x
Tipy 5
Poslední tipující: kouzelníček, Doradan, Zasr. romantik, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proto piju jenom alkohol...

14.01.2009 00:18:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí