Šílenství

Šílenství

Anotace: něco jsem tím asi chtěla říct... snad to, jak moc je pro mě důležité šílenství :-D

Šílenství

Šílenství je krása duše,
Srdce je štěstím bez sebe
Jen mozek bere jej hluše –
Jen mozek nevidí do nebe.

Šílenství, to je krásná věc,
Žije se velmi snadno,
Je to svoboda, žádná klec,
Nikdy není ti chladno.

Oči máš plné zázraků
A ústa plná slov
Dost často létáš do mraků
A nebliká „Power off“!

Šílenství není choroba
Šílenství je dar
Nic tě v mysli nehlodá
Nikdy nevyhasíná žár

Nemáš prázdné dny
A noci probdělé
Šílencům splní se sny,
Než převezmou je andělé.
Autor Ell19, 14.01.2009
Přečteno 283x
Tipy 8
Poslední tipující: jedam, carna, Kapka, Kristine Clary-Aldringen, enigman, danaska
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, jo. Bez tohohle textu ráno ani nevstávám.

18.01.2009 21:02:00 | carna

ten začátek podle mě nic moc, ale pak...pěkné.

14.01.2009 19:57:00 | Kristine Clary-Aldringen

Je to krása, takhle zešílet.

14.01.2009 18:00:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí