Indiáni

Indiáni

Anotace: je to o indiánech není to tak úplně pravda no prostě básnička...

Indiáni se nečešou nepřevlíkají,
ti se ale mají!
Jejich domovem jsou nejspíš pralesy,
tam můžou řvát jak nalesy.

Když jim zbyde trocha času,
tak koukají do kompasu.
Večer chodí také spát,
ale pozor nevíš jak!
Lehnou si ven do sítě.
a spí jako malé dítě.

Ráno v šest,
jsou už vzhůru,
a mají plnou pěst,
neboť hryžou kůru.
kouknou se tsm a zas támhle,
vodopády do řeky krásně tečou,
a když uvidí v některém skákat rybu,
tak si ji hned upečou.

Nemají domy jen stany,
nemrzí to dámy ani pány.
Líbí se jim jejich zem,
určitě by nechtěli jít k nám myslím sem.
No a takhle žijí indiáni,
naší dědové,stáří páni.
Autor kleofas, 14.01.2009
Přečteno 509x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí