Odpuštěno

Odpuštěno

Anotace: Jen tak.. pro ně...

Teď v tuto chvíli
Když nikdo neumí se smát
Když všichni odpustili
Ale neřekli mám rád
Srdce na dva póly
Jenom kousíček je tvůj
Nikdo neřekne nic jiného než "za svým si stůj"
Jak jít dál když cesta se ztrácí?
Když každý úsměv
Dobyt je těžkou prací
Když utéct chceš
Přítomně v budoucnosti zůstat
Navždy být svůj..
Autor MishkaS, 14.01.2009
Přečteno 261x
Tipy 2
Poslední tipující: Holis, kikis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy člověk musí pro úsměv udělat vše a někdy skoro nic...

01.02.2009 13:38:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí