Děkuji

Děkuji

Anotace: ... Tobě ...

Díváš se na mě
… něžně …
Hladíš křivky vyprahlé rosou
… pomalu …

Neptáš se černé noci
Na hlas deroucí se z mých úst
… prosebně …
Neptáš se svitu slunce
Na bledost jindy snědých tváří
… oloupených …

Přicházíš se sluncem
… tiše …
Odcházíš s nocí
… nahlas …

Stojíš vedle mě
Když ostatní už odešli
… rychle …
Usmíváš se láskyplně
I když myšlenky zlé mozek trýzní
… radostí …

Hlídáš mě se srdcem na dlani
… nahý …
Věrný svým citům udržíš přání
… odvěké …

Usínáš vedle mě
… nevinný …
.
.
.
Děkuji
… Tobě …
Autor SadLily, 14.01.2009
Přečteno 354x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, Lilly Lightová, Kapka, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké, plné citu... tip

31.01.2009 14:59:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí