Plyn sem, plyn tam

Plyn sem, plyn tam

Anotace: To zařazení sedí no. Totiž nevím, jestli je to štěstí, nebo neštěstí. =)

Sbírka: Nejbližším

Milé...
Leden, naplníme plynem plno beden.
Zásoby jsou třeba!
Slovensko chytá vředa a nám už taky dochází.
Z Ruska dědek mraz přichází-
místo plynu samozřejmě.
A tak nám tedy nezbývá…
Stále doufat, že jednoho dne dojde.
Stejně, popravdě, koho škola zajímá?
Mě ne!
A tak až tedy dojde,
mnoho zvířat zimou pojde.
(Ano, mám na mysli politiky)
Však nikoho to nezajímá,
tak zatleskejme rukama svýma a…
popřejme Slovensku hodně zdaru,
ať už konečně udělají pár silných svárů.
Ukrajino, umoudři se… ano?
Už nekraď, co nebylo Ti dáno!!!
Jen chvilinku ještě prosím počkej ju?
Pak si uděláme předěl a příjde chvíle,
kdy se nenajde školák, co by si na uších seděl…

= Škola milí, zlatí- už nevolá. (Je tam zima)

Hezký večer přeji. (I Tobě Ukrajino) =)
Autor Perník, 14.01.2009
Přečteno 395x
Tipy 5
Poslední tipující: micátko, kikis, Netty de Touvenell
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

taková celekm i úsměvná....jo líbí se mi...=)

11.04.2009 12:08:00 | micátko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí