Magie života

Magie života

Anotace: asi nejspíš zamyšlení

To kouzlo je tu od pradávna
Už dávno někdo dal je do pohybu
Napětí a pod povrchem chvění...
Původní nápad neměl chybu

Život je hra a vždycky poslední
Ten, který stává se a tvoří,
kéž miluje nás i když zdá se,
že stvořené hned zase boří

Podílej se na růstu když chceš
Můžeš být listem, plodem, květem
Čemu uvěřit chceš, tomu věř
Touha je kouzlo, které hýbe světem
Autor Markéta Hl., 14.01.2009
Přečteno 291x
Tipy 17
Poslední tipující: radexk, sýc, fab four, bejbyyyy, Skalsky Pavel, BArBArKO, Psavec, enigman, WAYWARD, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čáry máry

15.01.2009 11:10:00 | BArBArKO

-st-***

15.01.2009 00:21:00 | rybí prdy

Ten konec se mi moc líbí.

14.01.2009 23:17:00 | Psavec

...ten,který (v)stává a tvoří...ST

14.01.2009 22:57:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí