Náhrobek

Náhrobek

Anotace: ....

Vracím se k náhrobkům,
pokreslených barevnými křídami,
které tu jeden šašek zapomněl
a mrtví malovali vzpomínky.
Padající listí, zašustí o jejich šaty,
zmáčené krví živých let,
Opřeni o vlnu smíchu, se zlatým madlem,
vyvolávají mé jméno. Smrt.
Autor Akanishi, 14.01.2009
Přečteno 357x
Tipy 3
Poslední tipující: Vratislav, Bíša, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čudné ale zajímavé

14.01.2009 23:00:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí