Stoličkové

Stoličkové

Anotace: Endokrinologicko-Dentisticko-notorické uchylitky

Stoličková I.

V šachmatové pozici
Neudržím stolici….

Stoličková II.

Usednu si na stoličku
pod horním premolárem
budu číhat na chviličku
Kdy tak krásně voníš jarem…

Stoličková III.

Pod stolem potajmu stoletá stoličnou nalila
Pod stoličkou tajně stoletou stoličná skolila
Zkalená stoletá stoličku z protézy vyplila
jak si o zteřelou stoličku stoličnou praštila…
Autor zvířenka, 15.01.2009
Přečteno 292x
Tipy 8
Poslední tipující: kouzelníček, Holis, carodejka, Tacca, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bajecne a vtipne.

15.01.2009 22:28:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí