Krylovská čeština

Krylovská čeština

Anotace: ...když vzpomínka stále jen vítězí

Proč krylovská čeština
v hlavě teď zní?
Jen na chvíli setrvá.
Co udělám s ní?

Jak zlaté listí větrem šustí...

Ač jednou zas opadá,
ač navěky seschne,
jak ponurá zahrada
pro večery teskné.

Jako je tento,
vím, není to hezké.
jako byl včerejší.
Ty otázky mě netěší.

Zbívá jen doufat,
to nic však neřeší,
nad cestou zoufat,
hlava má nejtěžší!

Je zlaté listí a chybí nám štěstí...

Trochu.
Autor Charlie Mero, 15.01.2009
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: Markéta Hl., Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí