Naše malá historie

Naše malá historie

Anotace: Básnička k narozkám pro mýho nejlepšího kámoše na světě:)

Co udělá jeden web?
Klidně Ti i změní svět,
ve kterém jsi doteď žil
a na zázraky nevěřil.

Stačilo jen poslat vzkaz,
odpověď tu byla raz.
Dále ajsko,potom čísla,
smska občas přišla.

Březen - přišel maturák,
lidí plnej kulturák,
stejně’s mě v tom davu našel,
o tanec jsi žádat přišel.

A pak jeden jarní den,
vyšli jsme si spolu ven.
Prošli jsme snad celý Most,
neměli jsme stále dost.

Též jsme na basketu byli,
zuby nehty jsme fandili,
Byl to další skvělý den,
zářila jsem úsměvem.

Videjko jsme točili,
v tělocvičně blbnuli,
prostě samé skvělé věci,
pamatuji si vše přeci.

Nejvíce však první červen,
do tváři mi vženul červeň,
Rozpaky i obavy
vlezly ten den do hlavy.

Myslím si však – tento den,
spřátelil nás více jen.
Ač teď nejsem zrovna s Tebou,
vzpomínky mi neseberou.

Znáš mě, ráda vzpomínám,
a jsem šťastná, že Tě znám.
A chci říct, dík, za všechno,
co se s Tebou seběhlo.
Autor Gingerka, 15.01.2009
Přečteno 448x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí