Lapač snů

Lapač snů

Anotace: Taková pětiminutovka. :)

Všechny moje sny lapí hbitě,
jako pavouk do své sítě.
Je to můj noční strážce,
co zachytí mé zlé sny hladce.

Lapač snů můj spánek střeží,
já probouzím se ráno svěží.
Noční můry už mě neděsí,
zvítězila jsem nad nočními běsy!

Konečně můžu klidně spát
a nemusím se zlých snů bát.
Autor Charibeja, 15.01.2009
Přečteno 301x
Tipy 8
Poslední tipující: lucajda89, Radek.oslov.Šafárik, Puck, kikis, Necro Immortalis, Karmínka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí