Růžence

Růžence

Anotace: Princeznička jedna...

Šípková Růženko
hloupoučká panenko.
Chtěla bys čekat na prince,
zatím se na tě šklebí blázince.
O smrti, lásce a čase pěješ.
Brečíš, vztekáš se a směješ.
Vše jak na běžícím páse,
husy běžící k holce co je pase.
A ty je ženeš pryč.
Za to slušel by ti bič!
Chtěla bys být princezna
v domění, že jsi nehezká.
A jestli pak víš, co dělají princezny?
Já jo. Rodí parchanty olezlý.
Ty nehraješ v království za sebe,
si milá a hloupoučká až zazebe.
Zůstaň Růženkou Šípkovou,
oprátka neslušela by ti na nohou.
Královsvtí je veř mi kríž.
A ty jsi přeci jen níž.
Tak toho využij
a sladce žij jak žij.
Autor ShootingS, 15.01.2009
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí