Bůžci

Bůžci

Anotace: fakt to nemá být sebevražedně laděné, doufám, že není :-)

Tak už mi dejte dneska svátek
mé noční můry prošlejch dnů
lásky, co sami sobě spíláte do věčnejch a nekonečnejch citů
a mizíte stejně rychle jako úsměv z tváře
nechávaje za sebou jen srdce z popela
Vý vzívači svědomí s hodinkami kolem krku
co uvádíte v nečinnost
jak vás nenávidím mé noční můry
a nenávist vás plodí
bůžci líbivosti
snajpeři motýlů inspirace
trháte jim křídla a děláte z nich můry stejně černé jako vy
Jsem vás plná moji úhlavní nepřátelé
a počal vás strach
a bolest ten jazyk našeho srdce
jednou umřete
trochu spolu s námy a trochu bez nás
a i smrti budeme moc říct: "no problem"
Autor lapi, 15.01.2009
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí