uspávanka

uspávanka

S pohádkou omšelou usínáš z večera
netrap se, nezoufej,to noc za tě udělá

nabídne měsíci tvoji hrst trápení
a taky hvězdici na dlani soužení

poklidně ulehni,nasluchej tiše
jak ptáci v trvách zmlkají a dni dohořívá svíce

spi,spi sladkým tónem černé klaviatury
spi,spi blíže hvězdám z mléčné dráhy

spi,jsou ve snách skryti andělé
a čísi cizí hlas

spi,co dnešek si předsevzal
zítřek spřádá zas...
Autor Ruzezkoralecniulice, 15.01.2009
Přečteno 232x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí