Otázky

Otázky

Anotace: ...

Proč slunce je tak vysoko,
když já chci se ho dotýkat.
Proč tvé srdce je tak daleko,
když chci se s láskou potýkat?

Proč žádná hvězda nespadne,
když chci si něco přát.
Proč tvoje láska vychladne,
když chci tě milovat?

Proč zhasne plamínek svíčky,
jen když zafouká vánek.
Proč se zdáš bez chybičky,
když máš mnoho zlých stránek?

Proč vzduch je pro nás všední,
když bez něj žít je nemožné.
Proč každý chce jít cestou střední,
když nemít rád je bezbožné?

Proč o lásce vždy všichni mluví
jak o největším vítězství,
když v lásce se tak mnoho trpí
a vyléčí tě přátelství?

Proč je čas tak relativním slovem,
něco jako věčnost nebo víra.
Proč jsi mi už tolikrát dal sbohem,
kkdyž má ruka tvé slzy stírá?

Proč tajím tolik svých lásek
a jen hvězdy o nich vědí.
Proč mám tolik otázek
a tak málo odpovědí?
Autor lucajda89, 15.01.2009
Přečteno 248x
Tipy 7
Poslední tipující: sinoraLee, Holis, Lilly Lightová, Bíša, nejsembásník
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proč tvá báseň je tak pěkná?...Protože jsi šikulka ;)

16.01.2009 10:58:00 | Lilly Lightová

krásně se čte, jako když voda plyne ...

15.01.2009 10:49:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí