Změna

Změna

Anotace: anti systém

Den za dnem sčítají se hodiny
každý chce balík a porci nahoty
leč světem zmítaj se ďáblovy drápy
pod rouškou peněz a systému chvály

jednou přijde ten zlomový den
kde i nevěřící řekne ámen
sami sobě způsobí si věčná muka
ne ježíš může za to lidská ruka

v povaze to snad i dáno máme
proč ne všichni někdo vládne
mocí mysli i těla problémy máme
nejvyšší král neni ten co oponu táhne

schovaná může být lež i pravda
v myslích lidstvo spojit se musí
pod vládou peněz každý se dusí
ať pracovat bohatí taky si zkusí

každý člověk co jiný názor
všichni v celku zastavme nápor
lidstvo hledá nový obzor
v přístavu tolerance marně čeká prostor

všichni do jednoho jsme stejní
media náš postoj mění jen
zlo a nenávist historií line se
jak místo jídla bomby tvoří se

propadám temné mysli beznaděje
nevěřím co vše se ve světě děje
snad jednou jednou lidi pochopí
k čemu je inteligence a schonost učení

vychováni systémem podřízení mučencem
kdo svobodu žádá balík na oltář dává
těch jen setina a co naše většina?
každý jak ovečka nikdo nekouká
z minulosti by se člověk poučit měl
a hned by věděl jak by žít chtěl

tolik generací postupně každá na výslunní
jak dlouho čekat se musí?
doufám že život dnešní se jednou změní
ta naše generace historii zvěční!
Autor Plivis, 15.01.2009
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí