Tak málo

Tak málo

Anotace: ze života

Tak málo stačí …….. mít lidské Štěstí na dosah ….

Ve víru sněžném, vítr krouží zimní melodii v moll
tam do podloubí, kde v čirém zimním vzduchu tají se až dech .....

plášť přitáhne muž osamělý, starý, ke svým skřehlým ramenům.

A čas si klidně plyne s každou novou vločkou na řasách.

Kdes v dáli, rolniček zvuk známý,křupavé stopy …... ticho noční, prázdné ulice,cos milého mu připomíná z mládí ….

Snad štěstí vánoc …… a rozesmáté tváře za oknem

Osud, ten neúprosně dlouhý film, kde siluety lidí
jak vločka, v holé, natažené dlani mizí,

zapomenutých pár slz, na dětské tváři
a tolik snů a tolik přání, co nestihly se vyplnit…..

Sněží ….. a hebké ticho kolem, .….
spěchat není kam …..

jen stát a pozorovat chumelení ….. kol světla luceren

Do prázdných stěn už dávno stín se opřel
a v krbu oheň dohasíná …..

On ví,že čas už nikdy nevrátí ty chvíle,
kdy nevšiml si ….

Že jen tak málo stačí ………
Že Štěstí tehdy stálo vedle něj.
Autor buburadley první, 15.01.2009
Přečteno 253x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, Churry, labuť, Quigleika
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I takovou podobu má život...

15.01.2009 13:49:00 | labuť

...jak smutný okamžik uvědomění si že to tak mohlo být a již je ale pozdě...

15.01.2009 13:25:00 | Quigleika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí