Kdybych nemilovala...

Kdybych nemilovala...

Anotace: krátká básnička

Kdybych nemilovala,
vyšlo by ještě slunce?
Možná by se tvářilo,
že už mě nezná.
Nebo bych se mu snažila schovat.
Vzala bych si černý brejle,
abych ho nemusela celou noc vyhlížet.
Autor lapi, 15.01.2009
Přečteno 337x
Tipy 3
Poslední tipující: Rbb, jára spots
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i to je krásné čekat a litovat nebo litovat a čekat?

15.01.2009 14:17:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí