Mladý kmet

Mladý kmet

Anotace: zklamanej dobou...

Na svá mladá léta jsem tak stár
Sám se tomu divím
Každý den se do zrcadla dívám
Jestli už nešedivím

Mám zas vinu házet na tuhle dobu?
Či snad na mladistvé co nejsou jako já cítím zlobu
Každý máme kletbu svou
Ale stejně je to tou dobou! Dobou zlou

Uhranut do svého světa
Patřím ještě ven? Mezi lidi do ulic?
Kde lidská hloupost vzkvétá – jen
A lehkost bití
Nemáš love? Nejsi nic

Avšak alkohol mi dodal sílu – jak kráva
No asi takovou
Půjdu tam kde je cítit tráva
Hledat holku punkovou

Ta spíše dá zelenou
mým náladám
Bude jako já
Bude to co hledám
Již nebudu sám.
Autor Jarin Kalin, 15.01.2009
Přečteno 299x
Tipy 4
Poslední tipující: Unyle Pěl, Churry, nejsembásník
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tý krááávo,zkus to se sobem "Týýý sobe! " Hodně zdraví donového roku Eva

15.01.2009 16:13:00 | Churry

líbí se mi! :))

15.01.2009 14:46:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí